dinsdag 6 oktober 2015

14. Gemeenteraad Borger-Odoorn steekt kop in het zand.


Dubieuze en onbegrijpelijke reactie van de gemeenteraad op aansprakelijkheidsstelling:


 
Onderstaand de onbegrijpelijke en vreemde schriftelijke reactie van de gemeenteraad op de aansprakelijkheidstelling zoals verwoord in mijn vorige blog 13.
Deze gemeenteraad legt de aan hun opgelegde aansprakelijkheidstelling nota bene in handen voor advies aan voormalig burgemeester Out en zijn wethouders.

Hoe bedenk je het, je wordt als gemeenteraad aansprakelijk gesteld voor het wangedrag van burgemeester en wethouders, en vervolgens leg je het hele verhaal voor advies weer terug bij dezelfde bestuurders die dit wangedrag hebben vertoond.
Een curieus staaltje verstoppertje spelen van een zooitje bestuurders die ik het bestuur van de plaatselijke sjoelclub nog niet zou toevertrouwen.


En deze club vertegenwoordigt nota bene het bestuur van onze gemeente, is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen onze gemeente, en krijgt  als het aan onze regering ligt,  ook nog eens steeds meer taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden.


ZORGELIJK EN VERONTRUSTEND, vooral voor ons als burgers!!!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------
Onderstaand de schriftelijke reactie van de gemeenteraad van Borger-Odoorn.


 


 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 





Opmerking ABeL:

Dit was de enige en laatste reactie die we hebben gekregen van de gemeenteraad.
Een stelletje autisten van de bovenste plank, die niet het lef hadden op dat moment het gesprek met ons aan te gaan.

Het heeft nog tot 24 juni 2015 geduurd voordat raadsleden K.Vos en M.Schoefers van de PvdA de guts hadden om ons uit te nodigen voor een persoonlijk onderhoud, maar daarover later meer.
Wellicht kwam het tot dit gesprek onder druk van het gepubliceerde internetblog dat ik op 22 januari 2015 was begonnen, en waarin ik het wanbeleid en asociale gedrag van zowel B&W alsook het bestuurlijke wangedrag van de gemeenteraad heb blootgelegd en gepubliceerd.

Een blog waarin ik het frauduleuze gedrag van de gemeente Borger-Odoorn heb weergegeven in het milieuschandaal op het terrein van de voormalige steenfabriek.

Maar ook een blog waarin ik het schandalige vlomarktbeleid heb vastgelegd en gepubliceerd , waarin wetgeving t.a.v de winkeltijdenwet stelselmatig werd overtreden, en waarbij regelgeving, vastgelegd in een bestemmingsplan, domweg constant werd genegeerd.

Volgende keer ga ik de brief van B&W publiceren, de brief waarin voormalig burgemeester Out een van zijn vroegere collega’s bij Achmea Beheer bereid vond ook nog eens zo’n nietszeggend en onnozel briefje te sturen.  
------------------------------------------------------------------------------------------------------